Nieuws

Overnachten op 85 meter hoogte bij Ramada Apollo Amsterdam Centre

Opnieuw een bijzondere attractie op het dakterras van hotel Ramada Apollo Amsterdam Centre. Na de schaatsbaan en de curlingbaan kun je nu ‘slapen in een doorzichtige air-bubble’. Van 12 mei tot 10 juni slaap je voor een vanaf-prijs van 270 euro per nacht op 85 meter hoogte onder de sterren.

Slapen in de doorzichtige air-bubble kan op het dakterras van Floor 17, onderdeel van Ramada Apollo Amsterdam Centre. De bijzondere hotelkamer is ingericht door online designmerk MADE.COM.

Slapen onder de sterren
Jouw unieke experience begint met een persoonlijke check-in met champagne, waarna je op een verrassende manier wordt begeleid naar jouw suite op het dak. Op een hoogte van 85 meter slaap je letterlijk onder de sterren.

Privéterras
Je kamer is verwarmd en er wordt continu frisse lucht ingeblazen door een geluidloze blower. Daarnaast heb je toegang tot een privéterras. De overnachting is inclusief privéontbijt in de air-bubble.

Air-bubble
‘De air-bubble stond al langer op ons lijstje’, zo laat general manager Erik-Jan Bausch weten. ‘We willen dat onze gasten Floor 17 verlaten met een herinnering die ze niet snel hadden verwacht.’

Overnachten kan van 12 mei tot 10 juni. Voor het arrangement geldt een vanaf-prijs van 270 euro. Reserveren kan via www.apollohotels.nl/airbubble.

Vorig artikel

Twee keer genieten van Twentse asperges bij Dorset in Borne

Volgend artikel

Op ontdekkingsreis met Hanami-menu Conservatorium Hotel

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.