Nieuws

Nieuw viersterrenhotel aan het Veerse Meer in Arnemuiden

Het Zeeuwse Arnemuiden krijgt een nieuw viersterrenhotel. Aan het Veerse Meer bouwt Fletcher Hotels een luxe viersterrenhotel. Naar verwachting gaat het hotel in het tweede kwartaal van 2017 open onder de naam Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer.

Het luxe viersterrenhotel krijgt verdeeld over 3 bouwlagen 51 luxe tweepersoonskamers, waarvan 3 mindervalidekamers en 12 kamers met verbindingsdeur.

Op de begane grond bevindt zich een à la carte restaurant, een bar en een vergaderruimte. Ook beschikt het hotel over een fitnessruimte, een royaal terras met uitzicht over het Veerse Meer, een aanlegsteiger, een buitenbar en een eigen strand.

Naar Engeland varen
‘Met een eigen strand en de aanlegsteiger heeft dit hotel volop recreatieve mogelijkheden. Vanaf hier vaar je zo naar Engeland’, laat topman Rob Hermans van Fletcher Hotels weten.

Fletcher Hotels is een Hollandse hotelketen met 75 drie- en viersterrenhotels. De hotels liggen onder andere in de duinen, de heuvels van Limburg en in historische steden. Met de nieuwbouw van Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer staat het aantal hotels van Fletcher op 75.

Vorig artikel

Good Food Book #3 verkrijgbaar

Volgend artikel

Blog: Verrassende spruitcreaties en bereidingen van ’t Nonnetje

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.