Nieuws

Jubileumarrangement bij restaurant Perceel in Capelle a/d IJssel

Feest bij Perceel in Capelle aan den IJssel. Vrijdag 14 juli is het zeven jaar geleden dat Sharon Tettero en Jos Grootscholten hun restaurant in de Dorpsstraat openden. Om dat te vieren, is vanaf vandaag een heerlijk jubileumarrangement beschikbaar. De prijs per persoon bedraagt 150 euro, dit is all-in.

‘Wat vliegt de tijd’, aldus ondernemers Sharon Tettero en Jos Grootscholten. Vrijdag 14 juli is het zeven jaar geleden dat zij in het oude raadhuis in Capelle aan den IJssel startten met restaurant Perceel.

Menu van zes gangen
Een moment dat beiden niet ongemerkt voorbij willen laten gaan. Daarom staat vanaf heden een jubileumarrangement op de kaart.

Het arrangement bestaat uit een menu van zes gangen inclusief begeleidende wijnen of non-alcoholische sappen. Verder zijn inbegrepen een glas Ruinart-champagne, drie smaakmakertjes, een chefs bite, een amuse, mineraalwater en koffie of thee met huisgemaakte friandises.

Huisgemaakte likeur
Tot aan de zomersluiting op zondag 13 augustus trakteren Sharon en Jos gasten die het jubileummenu hebben gereserveerd, op een huisgemaakte Perceel-likeur.

All-in
De all-inprijs voor het arrangement bedraagt 150 euro per persoon. Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar info@restaurantperceel.nl, onder vermelding van ‘jubileumarrangement’.

Michelin
Perceel is in het bezit van één Michelinster en aangesloten bij restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers.

ChefsFriends feliciteert Sharon en Jos van harte met het 7-jarig bestaan van restaurant Perceel.

Vorig artikel

Wijn-spijsactie bij restaurant De Ertepeller in Papendrecht

Volgend artikel

Villa la Ruche Voorburg viert de zomer met speciaal menu

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.