Nieuws

Villa la Ruche Voorburg viert de zomer met speciaal menu

Marko Karelse en Erica de Raaf van Villa la Ruche vieren de zomer. In het restaurant in Voorburg wordt tot en met zaterdag 26 augustus een Zomermarkt Menu geserveerd. In het menu ‘de prachtigste producten die de markt ons brengt’, aldus de ondernemers. Te bestellen met en zonder fles wijn.

Het is officieel zomer en we genieten, zeker de afgelopen dagen, van prachtige dagen met hoge temperaturen. Dat gevoel laten Erica de Raaf en Marko Karelse terugkomen in hun restaurant Villa la Ruche in Voorburg.

Zomermarkt Menu
Tot en met zaterdag 26 augustus is het heerlijke Zomermarkt Menu beschikbaar. ‘Daarin de prachtigste producten die de markt ons brengt’, aldus de beide ondernemers. ‘Te reserveren voor de zonnige prijs van 29,50 euro per persoon.’

Flesje wijn
Kom je met zijn tweeën en vind je het leuk om er een fles wijn – wit, rood of rosé – bij te bestellen, dan wordt de menuprijs 79 euro voor twee personen.

JRE Nederland
Reserveren kan via de website van Villa la Ruche, dat is aangesloten bij JRE Nederland. Let op: de actie loopt tot en met zaterdag 26 augustus en geldt niet in combinatie met andere acties. Van 18 tot en met 31 juli is de vakantiesluiting.

Vorig artikel

Jubileumarrangement bij restaurant Perceel in Capelle a/d IJssel

Volgend artikel

Nederlandse bierbrouwers die het gaan maken

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.