Lezersarrangement

Gratis tickets voor Waddentocht bij verblijf in Waddenlodge Texel

Lezersarrangement – In de Prins Hendrikpolder op Texel staat de Waddenlodge, een moderne vrijstaande vakantiewoning die is ontworpen door architectenbureau Concrete. Als jij een reservering doet onder vermelding van ChefsFriends, dan krijg je gratis tickets voor een Waddentocht en ga je op zoek naar zeehonden en op garnalen vissen.

Een verblijf in de Waddenlodge biedt rust, luxe en design en is daarmee een garantie voor een eersterangs vakantie.

Natuur
De rustieke natuur van Texel komt binnen door de volledig glazen voorpui en de stijlvol ingerichte woonkamer loopt door in het royale terras.

Polder
De lodge bevindt zich in de Prins Hendrikpolder aan de Waddenkant van het eiland, waardoor het uitzicht weids is en een gevoel van rust en ontspanning oproept.

Privéstrand
Vanaf je privéstrand loop je direct de aangrenzende vijver in. De Waddenlogde biedt plaats aan maximaal vier personen.

Zeehonden
Als jij een reservering maakt voor een weekend, week of midweek voor maximaal vier personen en onder vermelding van ChefsFriends, dan krijg je er gratis tickets bij voor een Waddentocht op de TX 10 of de TX 20 vanuit Oudeschild. Je gaat het Wad op om zeehonden te zien en op garnalen vissen onder professionele begeleiding.

Check de beschikbaarheid en de prijzen op de website van de Waddenlodge. Dit aanbod geldt voor boekingen voor zowel 2017 als 2018.

Video Waddenlodge

Benieuwd naar bewegende beelden van deze bijzondere locatie. Bekijk de video hieronder.

Dit arrangement wordt jou aangeboden door Waddenlodge Texel.

Vorig artikel

Tophotels deelnemer eerste editie Amsterdam Cocktail Week

Volgend artikel

Alvast in voorjaarssfeer komen met menu Moulin Bistronomie

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.