Nieuws

Bretelli in Weert serveert opnieuw ‘Niks in the Fridge’-menu

De koelkast van Bretelli in Weert moet weer leeg. Omdat het sterrestaurant gesloten is in de carnavalsweek, serveert chef Jan Marrees van donderdag 23 tot en met zaterdag 25 februari een ‘Niks in the Fridge’-verrassingsmenu van vier vangen voor 47,50 euro per persoon.

‘Traditiegetrouw hebben we voor onze vakantie, net voor de carnavalsdagen, een Niks in the Fridge-menu’, aldus sterchef Jan Marrees van Bretelli in Weert. Het restaurant is gesloten van 28 februari tot en met 4 maart (op 7 maart kun je weer terecht).

Jan Marrees
Dit verrassingsmenu van vier gangen wordt geserveerd van donderdag 23 tot en met zaterdag 25 februari. ‘Voor een vriendenprijs van 47,50 euro per persoon.’

Geen menukaart
Er is geen menukaart, maar als gast kun je wel aangeven waar je niet van houdt of wat je niet mag hebben.

Reserveren
Reserveren kan onder vermelding van ‘Niks in the Fridge’ via telefoonnummer (0495) 45 20 28 of door het sturen van een e-mail naar contact@bretelli.nl.

Michelin
Bretelli is in het bezit van één Michelinster en aangesloten bij restaurantvereniging JRE Nederland.

Video-impressie Bretelli in Weert

Het met één Michelinster bekroonde restaurant Bretelli is gevestigd in de Hoogstraat in Weert. De eetgelegenheid is eigendom van Jan (chef) en Patricia Marrees. Bekijk de video hieronder voor een impressie.

Vorig artikel

Sterrestaurant Soigné in Bussum viert jubileum met tientjesmenu

Volgend artikel

Romantisch Valentijnarrangement bij Bridges Restaurant

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.