Nieuws

Zingende Italiaanse bediening Pasta e Basta bij Bilderberg Landgoed Lauswolt

Italiaanse gerechten geserveerd door een zingende bediening in een stijlvolle ambiance op een fraai landgoed. Dat is Pasta e Basta meets Lauswolt op Bilderberg Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag.

Pasta e Basta is een Italiaans restaurant in Amsterdam. De uiterst vrolijke bediening brengt het eten en drinken al zingend naar de tafels, geheel in Italiaanse sfeer. Op 5 en 6 februari komt de zingende brigade op bezoek in Friesland.

Dan vindt voor de vijfde maal het jaarlijkse evenement Pasta e Basta meets Lauswolt plaats. Chef-kok Arjan Bisschop kookt een uitgebreid viergangenmenu en de bediening brengt zingend en dansend deze mooie Italiaanse gerechten naar de lange tafels waaraan de gasten zitten.

Arrangement
Het diner is te boeken voor 85 euro per persoon. Dat is exclusief dranken. Wie echt wil uitpakken en zich eens in de watten wil laten leggen in het fraaie Friesland kan een arrangement boeken.

Daarbij worden gasten ontvangen met koffie of thee en tiramisu, slapen een nacht op het fraaie landgoed, genieten een uitgebreid ontbijt, krijgen een aperitief met Italiaanse hapjes, genieten van het Italiaanse viergangendiner en krijgen koffie of thee met Limoncello na. Dit arrangement kost 345 euro per verblijf met 2 personen.

De Heeren van Harinxma
Bilderberg Landgoed Lauswolt is gelegen op slechts anderhalf uur rijden van Amsterdam of Utrecht. Het vijfsterrenhotel telt 65 ruime kamers. Naast het hotel is een 18-holes golfbaan en in het hotel is een binnenzwembad, sauna, solarium en Turks stoombad. Het restaurant De Heeren van Harinxma is sinds december 2015 in het bezig van een Michelinster.

 

Vorig artikel

Wollerich in Sint-Oedenrode serveert Gouden Koksmuts-menu

Volgend artikel

Jonnie Boer en Jacob Jan Boerma op mondiale lijst met beste chefs

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.