Wollerich in Sint-Oedenrode serveert Gouden Koksmuts-menu

Wollerich won maandag 11 januari tijdens de Horecava de Gouden Koksmuts. Tijdens de wedstrijd serveerde het team binnen anderhalf uur vier gangen aan een deskundige jury. Het winnende menu wordt nu ook geserveerd in het restaurant in Sint-Oedenrode, inclusief bruisend aperitief en amuses.
Het winnende menu tijdens de wedstrijd om de Gouden Koksmuts blijft niet langer exclusief voor de leden van de vakjury.
Gerard Wollerich
Gerard en Meriam Wollerich van het gelijknamige restaurant in Sint-Oedenrode hebben besloten het ook aan gasten te gaan serveren.
Het winnende menu is te reserveren via de website van Wollerich, onder vermelding van Gouden Koksmuts-arrangement.
Bruisend aperitief
Voor 70 euro krijg je vier gangen geserveerd, inclusief bruisend aperitief en een uitgebreid aantal amuses.
Vier gangen
Als je reserveert, dan begin je met ‘langoustine, gebakken en tartaar, zoetzure smaken van koolrabi, basilicum en frisse aardappel’.
Vervolgens ‘Noordzeetong, gereduceerde jus van Madeira, champignonkookvocht en knolselderij’.
Kalfszwezerik
De derde gang is ‘krokant gebakken kalfszwezerik, structuren van diverse bospenen, gekonfijte aardappel en jus van specerijen’.
Je sluit af met ‘pure chocolade, amandel, sinaasappel en ananas’. Eet smakelijk!
Horecava
De kookwedstrijd om de Gouden Koksmuts vond maandag 11 januari plaats tijdens vakbeurs Horecava in RAI Amsterdam.
Het team van Wollerich bestond uit eigenaar en patron-cuisinier Gerard Wollerich, Koen van den Hurk en Erik Bons. ChefsFriends feliciteert het team van harte met deze mooie prestatie.