Nieuws

Winterspecial bij het Strandhotel in Cadzand-Bad

Bij het Strandhotel in Cadzand-Bas kun je tot en met 1 maart de winterspecial reserveren. Dit betekent dat je drie nachten verblijft, terwijl je er twee betaalt. Te boeken bij aankomst op zondag, maandag, dinsdag of woensdag.

Voor de wintermaanden introduceert Strandhotel het 3 nachten = 2 nachten-winterarrangement. Je betaalt twee nachten en de derde nacht is ‘een cadeautje van ons’, aldus het hotel in Cadzand-Bad.

Het arrangement is niet beschikbaar in de voorjaarsvakantie en te reserveren bij aankomst op zondag, maandag, dinsdag of woensdag en op basis van beschikbaarheid. Een heerlijk ontbijt in Pine House ‘en Zeeuwse gastvrijheid’ zijn bij de prijs inbegrepen.

Lees ook:
Dani Hoefnagels opent Demain op voormalige locatie Pure C in Cadzand
Strandhotel Cadzand verder zonder Sergio Herman

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Foto’s: dit is het nieuwe Rijks Restaurant in Amsterdam

Volgend artikel

Mikel Pouw van Nice to Meat over Kerst 2023

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.