Nieuws

Wijn-spijsmiddag met wijnen uit Zuid-Afrika bij De Beejekurf

Zuid-Afrika in de hoofdrol tijdens de wijn-spijsmiddag van De Beejekurf in Venray. Zondag 20 november komt wijnimporteur Louise LeRoux naar het restaurant om ‘pareltjes van wijnen’ te laten proeven. Chef en eigenaar Mathijs Jacobs zorgt voor vijf mooie gerechten die goed samengaan met de wijnen.

Restaurant De Beejekurf in Venray houdt zondag 20 november een wijn-spijsmiddag onder leiding van wijnimporteur Louise LeRoux.

Mathijs Jacobs
De uit Zuid-Afrika afkomstige Louise laat ‘pareltjes van wijnen’ proeven. Inclusief mooie verhalen en heerlijke gerechten van chef-kok Mathijs Jacobs.

Wijn en spijs
De wijn-spijsmiddag begint om 13.30 uur en bevat vijf bijzondere wijnen met vijf mooie gerechten. De kosten bedragen 32,50 euro per persoon.

JRE Nederland
Een plek reserveren kan via de website van De Beejekurf, dat is aangesloten bij restaurantvereniging JRE Nederland.

Vorig artikel

Wild Special bij restaurant & hotel Hoog Holten

Volgend artikel

Zevengangenmenu om 7-jarig bestaan Villa la Ruche te vieren

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.