Nieuws

Zevengangenmenu om 7-jarig bestaan Villa la Ruche te vieren

Restaurant Villa la Ruche in Voorburg bestaat zeven jaar. Om dat te vieren, serveert chef en eigenaar Marko Karelse tot en met 30 november een speciaal Prestigemenu van zeven gangen voor 49,50 euro per persoon. ‘Het resultaat van zeven jaar koken en zeven jaar de gerechten perfectioneren.’

Het 7-jarig bestaan van Villa la Ruche in Voorburg is voor chef en eigenaar Marko Karelse aanleiding voor een bijzonder menu.

Marko Karelse
‘Zeven jaar koken en zeven jaar de gerechten perfectioneren, betekent een Prestigemenu van zeven gangen voor slechts 49,50 euro per persoon’, aldus Marko.

Eigentijds restaurant
Villa la Ruche is twee jaar geleden volgens de eigenaar omgetoverd tot een warm, chic en eigentijds restaurant, waar je kunt genieten van de lekkerste gerechten.

Marco daarover: ‘Ik ben iedere dag nog steeds ontzettend trots op wat wij, met zijn allen, hebben gedaan.’

Prestigemenu
Het bijzondere Prestigemenu is beschikbaar tot en met 30 november. Daarin onder andere buikspek, zeebaars, sukade, ganzenlever, een mojito en crème brûlée.

Reserveren kan via de website van Villa la Ruche, onder vermelding van ‘7-gangenactie’.

JRE Nederland
Marko Karelse is met zijn in Voorburg gevestigde restaurant aangesloten bij JRE Nederland.

Vorig artikel

Wijn-spijsmiddag met wijnen uit Zuid-Afrika bij De Beejekurf

Volgend artikel

Proeverij met Zuid-Afrikaanse Shiraz-wijnen bij De Hoefslag

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.