Nieuws

Voorjaars Deal bij De Nieuwe Polderkeuken in Groene Hart

Restaurant De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk komt met een Voorjaars Deal. Het gaat om een uitgebreid 6-gangendiner voor een vaste, aantrekkelijke prijs.

Geniet van een verrukkelijk 6-gangendiner inclusief bruisend of alcoholvrij aperitief in een prachtige omgeving voor slechts 64,95 euro, laat Frank Streefland van De Nieuwe Polderkeuken weten.

De Voorjaars Deal is te gebruiken tot en met 31 mei op dinsdag tot en met zaterdag. Deze aanbieding geldt niet in combinatie met andere acties.

Wie gebruik wil maken van deze Voorjaars Deal dient het even te vermelden bij het reserveren.

Restaurant De Nieuwe Polderkeuken is gevestigd in het Groene Hart. Frank Streefland probeert de smaken uit de regio terug te laten komen op het bord. Het restaurant omschrijft zich als knus en huiselijk, waarbij kwaliteit het sleutelwoord is.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Uitgebreide palinglunch bij De Lindenhof in Giethoorn

Volgend artikel

Lucas & Friends-menu bij Restaurant Lucas Rive in Hoorn

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.