Nieuws

Lucas & Friends-menu bij Restaurant Lucas Rive in Hoorn

Restaurant Lucas Rive in Hoorn start met het Lucas & Friends-menu. Verschillende gastchefs koken de komende periode een uitgebreid menu in het Hoornse sterrestaurant. Eerste gastkok is niemand minder dan Ron Blaauw.

Vanaf dinsdag 10 maart heet het chefs’ menu ‘Lucas & Friends-menu’. Niet alleen als eerbetoon aan de overleden topchef Lucas Rive, maar vooral uit pure vriendschap, zo laat Restaurant Lucas Rive weten.

De eerste gastchef is de in Hoorn geboren Ron Blaauw. De gastronomische serieondernemer was goed bevriend met Rive. Lucas Rive overleed eind vorig jaar op 57-jarige leeftijd na een kort ziekbed.

De komende periode zullen verschillende topchefs samen de brigade van Restaurant Lucas Rive een 6-gangenmenu samenstellen. Het menu bestaat uit drie gerechten van de gastchef en drie gerechten van de keukenbrigade van Restaurant Lucas Rive.

Het menu is gebaseerd op de filosofie van Lucas: culinaire creaties met herkenbare ingrediënten van optimale kwaliteit.

Restaurant Lucas Rive is gevestigd aan de Oude Doelenkade 7 in Hoorn. Een bezoek aan het restaurant is prima te combineren met een wandeling door het Noord-Hollandse havenstadje aan het IJsselmeer.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Voorjaars Deal bij De Nieuwe Polderkeuken in Groene Hart

Volgend artikel

Oorlogswintermenu bij Hotel de Wereld in Wageningen

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.