Uit het Voedselbos

Uit het Voedselbos: Max de Corte over struisvaren

Om de hoek groeien de smakelijkste producten, maar die moeten we wel willen zien. In een serie video’s vertelt voedselbosdeskundige Max de Corte van Coöperatie Ondergrond wat er dichtbij huis groeit – misschien wel in jouw achtertuin – en perfect past in een gezonde en lekkere maaltijd. We trappen af met de struisvaren.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Slow Food Vision (1): Wat is Slow Food?

Volgend artikel

Restaurants in Noord-Holland houden culinaire drive-thru

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.