Serre serveert favoriete comfort food van chefs Okura
Chefs van de restaurants van hotel Okura Amsterdam gaan in de zomermaanden op donderdagavond hun favoriete comfortfoodgerechten serveren in het met een Bib Gourmand bekroonde Serre. Tijdens Serre’s Thursdays wordt de keuken toevertrouwd aan Andrea Ranieri, Antonio Castiello, Arjan Speelman en Lodewijk Akito van Tilborgh.
Serre is één van de restaurants van Okura Amsterdam. Op de donderdagen in juni, juli en augustus zijn chefs uit de (andere) restaurants van het hotel te gast in de keuken van de met een Bib Gourmand bekroonde eetgelegenheid.
Smaken van Italië
In aanvulling op de reguliere kaart bereiden zij hun favoriete comfortfoodgerechten. Als het weer het toelaat, worden deze geserveerd op het terras aan het water.
In juni hebben chefs Andrea Ranieri en Antonio Castiello het op donderdagavond voor het zeggen en draait het om de smaken van Italië. Authentiek en traditioneel bereid, zo laat het hotel weten.
Arjan Speelman
Tweesterrenchef Arjan Speelman – van Ciel Bleu – neemt in juli plaats in de keuken en laat gasten kennismaken met zijn definitie van comfortfood.
In augustus volgt Serre’s chef Lodewijk Akito van Tilborgh. Hij kiest voor Japans, niet gek als je weet dat hij een verleden heeft in de keuken van het met een Michelinster bekroonde Yamazato.
Lees ook:
Tjaco van Eijken nieuwe chef-kok van Restaurant Vermeer in Amsterdam
Barbounia opent in Conservatorium Hotel Amsterdam
Nieuwe maître voor restaurant Bridges in Amsterdam
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Zeeuwsche Zoute, Schmidt Zeevis, la Fève chocolade en desserts, Grape ‘N’ Green, Nederlandse Streekwijnen en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.