Nieuws

Pulitzer Amsterdam introduceert long table dinners in binnentuin

Bij Pulitzer Amsterdam kun je deze zomer dineren aan een lange tafel in de binnentuin van het hotel. Twee avonden geniet je in een intieme en gezellige setting van een diner van vier gangen inclusief bijpassende wijnen.

De zogeheten Long Table Dinners zijn op de donderdagavonden 14 juli en 25 augustus en vinden plaats in de de Pulitzer Garden. De prijs voor vier gangen en bijpassende wijnen bedraagt 90 euro.

Mediterrane keuken
‘Geniet van een al fresco diner met een speciaal samengesteld viergangenmenu, geïnspireerd door de mediterrane keuken.’ Op het menu onder andere de caprese salade, tortellini en torta della nonna. Het diner vangt aan om 18.00 uur en duurt tot (ongeveer) 21.00 uur.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrint en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Nieuwe directeur voor hotel De L’Europe in Amsterdam

Volgend artikel

Dit boek leert je om ‘echt te koken’ (en jij kunt exemplaar winnen)

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.