Nieuws

Pop-up restaurant DWDD en Robert Kranenborg opent 3 december

Het pop-up restaurant van De Wereld Draait Door opent donderdag 3 december de deuren. Tot en met 22 december kun je er voor 79,95 euro (exclusief drank) genieten van een vijfgangendiner van Robert Kranenborg. Reserveren voor diner of lunch kan sinds vandaag.

Recht tegenover de studio van De Wereld Draait Door op het Westergasterrein in Amsterdam opent donderdag 3 december het pop-up restaurant met Robert Kranenborg.

Haute cuisine
Tot en met 22 december kun je er genieten van een vijfgangendiner met op het menu gerechten uit de ‘haute cuisine’.

Robert selecteert hiervoor gerechten die hij de afgelopen jaren met topchefs uit Nederland en Vlaanderen maakte voor DWDD.

Lunch en diner
Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 18.00 uur en serveert op vrijdag, zaterdag en zondag ook een lunch (vanaf 12.00 uur).

Reserveren
Het vijfgangenmenu in de tijdelijke eetgelegenheid in het Machinegebouw op het Westergasterrein kost 79,95 euro. Dit is exclusief drank.

Reserveren kan sinds vandaag via de website van DWDD. De eventuele winst van het pop-up restaurant gaat naar de Antoni van Leeuwenhoek Foundation.

Kookboek
De recepten van Robert zijn ook uitgebracht in een speciaal kookboek: ‘DWDD kookt’.

Vorig artikel

Abonnees nieuwsbrief winnen gesigneerd exemplaar Less is more

Volgend artikel

Video: Ontdekkingstocht door achtertuin Het Koetshuis Bennekom

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.