Nieuws

Abonnees nieuwsbrief winnen gesigneerd exemplaar Less is more

Maryal Duijn en Bram Kosterink hebben een gesigneerd exemplaar gewonnen van ‘Less is more’, het nieuwste kookboek van Jacob Jan Boerma en Sacha de Boer. ChefsFriends mocht van de makers twee kookboeken weggeven aan abonnees van de nieuwsbrief.

In een speciale video-oproep vertelden driesterrenchef Jacob Jan Boerma en fotograaf Sacha de Boer over de mogelijkheid een gesigneerd exemplaar te winnen van hun nieuwste kookboek ‘Less is more’.

Derde kookboek
In dit boek, dat maandag 19 oktober gepresenteerd werd in Amsterdam, staan vijftig heerlijke gerechten met minder dan acht ingrediënten. Boerma en De Boer maakten eerder al ‘Down to earth’ en ‘Back to basics’.

Loting
Het lot bepaalde welke abonnees van de nieuwsbrief van ChefsFriends een exemplaar opgestuurd krijgen. Dat werden Bram Kosterink en Maryal Duijn.

Wij wensen beiden veel kookplezier en ontvangen graag een foto van één van de gemaakte gerechten of tijdens de bereiding in de keuken.

Wil jij in de toekomst ook kans maken op een give away, schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Kookboek Less is more

Jacob Jan Boerma en Sacha de Boer zijn bezig met een succesvolle samenwerking. Hun vorige maand gelanceerde ‘Less is more’ is het derde kookboek van de driesterrenchef en de fotograaf. ChefsFriends haalde hen voor de camera tijdens de presentatie maandag 19 oktober in Amsterdam.

Vorig artikel

Nieuw interieur design voor Pulitzer Amsterdam

Volgend artikel

Pop-up restaurant DWDD en Robert Kranenborg opent 3 december

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.