Nieuws

Video: Ontdekkingstocht door achtertuin Het Koetshuis Bennekom

Het Koetshuis in Bennekom is gelegen aan de rand van de Veluwe en beschikt daardoor over een heel grote achtertuin. Zaterdag 31 oktober gingen gasten met chef-kok Niels van Dooijeweert op zoek naar eetbare paddenstoelen en bloemen, die aansluitend werden verwerkt in een heerlijke lunch in het sterrestaurant.

‘We willen gasten laten zien, ruiken en proeven van deze prachtige omgeving en ze laten zien wat wij iedere dag meemaken’, aldus Danny Löhr van Het Koetshuis in Bennekom.

Michelinster
Het met één Michelinster bekroonde restaurant staat onder leiding van Wicher en Saskia Löhr, in de keuken is de dagelijkse leiding in handen van chef-kok Niels van Dooijeweert.

Paddenstoelen
De koks wandelen dagelijks door het bos op zoek naar eetbare producten, in deze periode van het jaar met name paddenstoelen en bloemen.

Lunch
Tijdens een ochtendwandeling horen de gasten van alles over producten uit de natuur. Aansluitend genieten ze in het restaurant van een lunch, met daarin verwerkt de buit van eerder die dag.

R & R media en advies legde de dag vast in een videoverslag.

Deze video is gemaakt door R & R media en advies in opdracht van Het Koetshuis in Bennekom. Kijk voor meer informatie over video-content op de website Rrmediaenadvies.nl.

Vorig artikel

Pop-up restaurant DWDD en Robert Kranenborg opent 3 december

Volgend artikel

Wijn-spijsbeleving bij restaurant met ‘Wijnkaart van het Jaar’

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.