Nieuws

Overnachten op het water bij Strandhotel Cadzand-Bad

Strandhotel Cadzand-Bad breidt de overnachtingsmogelijkheden uit met twee luxe ingerichte havenboten. Per wanneer het mogelijk is om te verblijven op één van de zeiljachten in de zeehaven, is vooralsnog ‘een geheim’.

Bij hoog of laag tij, op de twee luxe ingerichte havenboten ben je als gast een gelukkige ‘strand-ed passenger’, zo meldt het hotel. Wie wil weten wanneer de boten aanmeren, moet de verschillende kanalen van Strandhotel Cadzand-Bad in de gaten houden.

Winterspecial hotel
Van 13 november tot en met 31 januari kun je bij een verblijf met aankomst op zondag, maandag en dinsdag de Winterspecial reserveren.

Dit betekent een speciale winterprijs: je betaalt voor twee nachten en krijgt overnachting drie cadeau van het hotel. Een welkomstdrankje, huisgemaakte pralines, ontbijt in de Pine House en Zeeuwse gastvrijheid zijn inbegrepen.

Strandhotel Cadzand-Bad beschikt over een binnenzwembad en sauna’s, waardoor je ook binnen de muren van het hotel heerlijk kunt ontspannen en genieten.

Lees ook:
Nieuwe eigenaar en restyling voor Krasnapolsky Amsterdam
25-jarig Château St. Gerlach komt met jubileumarrangement
Zo ziet het eerste wijnhotel van Nederland eruit

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrintWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevis, la Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Route Culinair: handtekeningen van chefs en cadeaus sparen

Volgend artikel

Uit de TexMex-keuken: nacho’s met een Mexican mix

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.