Nieuws

Nieuwe maître-sommelier voor Triptyque in Wateringen

Sigurd Snoeys is de nieuwe maître-sommelier van restaurant Triptyque in Wateringen. Eigenaren Virginie van Bronckhorst-Kunz en Niven Kunz hebben daarmee een opvolger voor Leroy Pechler. ‘Een bekende naam in de horeca die terug is in de fine dining en daar zijn we hartstikke trots op.’

Sigurd heeft enorm veel ervaring en een uitzonderlijk gevoel voor gastheerschap, zo laat Virginie weten aan ChefsFriends. ‘Hij heeft onder andere gewerkt voor het Rotterdamse Parkheuvel in de tijd van Cees Helder en voor De Zwethheul en Aan de Zweth in Schipluiden.’

Wijnbar

‘Daarnaast is hij ondernemer geweest met zijn eigen wijnbar Fou en heeft hij een De Gouden Ton geëxploiteerd. Nu keert hij terug in de fine dining en wij zijn er hartstikke trots op dat hij dit doet in ons restaurant.’

Leroy Pechler

Bij Triptyque is Sigurd de opvolger van Leroy Pechler, die begin dit jaar na een lange periode bij Virginie en Niven terugkeerde bij Inter Scaldes in Kruiningen. Dit restaurant staat inmiddels onder leiding van Sanne en Jeroen Achtien.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en dessertsGrape ‘N’ Green en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Restaurant Stampij: culinair kabaal maken in Doetinchem

Volgend artikel

Nederland door de ogen van een foodie: must-visit eetgelegenheden

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.