Nieuwe maître-sommelier voor Triptyque in Wateringen

Sigurd Snoeys is de nieuwe maître-sommelier van restaurant Triptyque in Wateringen. Eigenaren Virginie van Bronckhorst-Kunz en Niven Kunz hebben daarmee een opvolger voor Leroy Pechler. ‘Een bekende naam in de horeca die terug is in de fine dining en daar zijn we hartstikke trots op.’
Sigurd heeft enorm veel ervaring en een uitzonderlijk gevoel voor gastheerschap, zo laat Virginie weten aan ChefsFriends. ‘Hij heeft onder andere gewerkt voor het Rotterdamse Parkheuvel in de tijd van Cees Helder en voor De Zwethheul en Aan de Zweth in Schipluiden.’
Wijnbar
‘Daarnaast is hij ondernemer geweest met zijn eigen wijnbar Fou en heeft hij een De Gouden Ton geëxploiteerd. Nu keert hij terug in de fine dining en wij zijn er hartstikke trots op dat hij dit doet in ons restaurant.’
Leroy Pechler
Bij Triptyque is Sigurd de opvolger van Leroy Pechler, die begin dit jaar na een lange periode bij Virginie en Niven terugkeerde bij Inter Scaldes in Kruiningen. Dit restaurant staat inmiddels onder leiding van Sanne en Jeroen Achtien.
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Zeeuwsche Zoute, Schmidt Zeevis, la Fève chocolade en desserts, Grape ‘N’ Green en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.