Nieuws

Nieuwe chef-kok voor Kasteel Engelenburg in Brummen

Kasteel Engelenburg in Brummen krijgt een nieuwe chef-kok. Tom Langenkamp wordt op 1 januari benoemd tot nieuwe chef-kok van het Gelderse bedrijf.

Langenkamp vervangt Maurice Kersten die na bijna 14 jaar Kasteel Engelenburg verlaat om in Nijmegen zijn eigen restaurant Groenewoud te starten.

‘Tom heeft natuurlijk de steun van zijn team van 11 koks en krijgt versterking van een oud-medewerker die een aantal jaren ervaring heeft opgedaan bij Restaurant Da Vinci (*) en Restaurant ’t Lansink (*)’, zo laat eigenaar Johan Agricola weten.

Kasteel Engelenburg kijkt terug op een mooi jaar. Zo werd in augustus Arjen Pleij uitgeroepen tot ‘Magister Vini’, dat is de hoogste wijnopleiding in ons land. Dezelfde Pleij werd door Proefschrift uitgeroepen tot ‘Sommelier van het Jaar’. En Kasteel Engelenbrug werd door Gault&Millau bekoornd met de titel ‘Terras van het Jaar’.

Kasteel Engelenburg

Eigenaar Johan Agricola is trots op zijn Kasteel Engelenburg. Dat liet hij twee jaar geleden zien in onze rubriek ‘Over de Drempel’

Vorig artikel

De favoriete delicatessenwinkels in Brabant van Ludo de Jong

Volgend artikel

Herman den Blijker start restaurant Goud in Rotterdam

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.