Nieuws

Nieuw kreeftenmenu bij Het Bosch Waterfront in Amsterdam

Chef-kok Marcel Heintzberger van Het Bosch Waterfront Kitchen & Lounge in Amsterdam heeft een nieuw kreeftenmenu gelanceerd. Voor een couvertprijs van 65 euro per persoon geniet van je van een menu van vier gangen. Desgewenst uit te breiden met een extra gerecht.

Wie Het Bosch Waterfront Kitchen & Lounge zegt, zegt ook kreeft. Of zoals het restaurant het zegt op de eigen website: ‘Ook hebben we vast een kreeftenmenu, ons favoriete ingrediënt als sinds jaar en dag. De kreeften liggen in hun eigen zwembad op je te wachten.’

Marcel Heintzberger
Chef-kok Marcel Heintzberger heeft een nieuw menu van vier gangen geïntroduceerd, voor de liefhebber uit te breiden met een extra gang: een ravioli van kreeft.

Reserveren
Het kreeftenmenu kost 65 euro per couvert, de vijfde gang is optioneel. Voor meer informatie en reserveringen volg je deze link.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Wild van wild bij restaurant De Fuik in Aalst

Volgend artikel

Op weg naar Brut172: Hans van Wolde opent pop-up restaurant

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.