Nieuws

Wild van wild bij restaurant De Fuik in Aalst

Restaurant De Fuik in Aalst maakt zich op voor het wildseizoen. Van 25 oktober tot en met 19 december serveren eigenaren Rosita en Martin Ruisaard een speciaal wildmenu, dat beschikbaar is tijdens de lunch (3 gangen) en het diner (4 of 5 gangen).

Binnenkort is het weer extra wild genieten bij De Fuik, aldus eigenaren Rosita en Martin Ruisaard. In het restaurant wordt van 25 oktober tot en met 19 december namelijk een speciaal wildmenu geserveerd naast de reguliere menu’s.

Fazant
Vind jij de smaak van een delicaat fazantje ook zo lekker? Geniet je intens van een prachtig stukje hertenrug? Bekijk dan via deze link het volledige menu.

Reguliere menu’s
Is niet iedereen aan tafel gek op wild? Geen punt. Hij of zij kan dan gewoon kiezen voor een van de reguliere menu’s.

Reserveren
Benieuwd? Reserveer dan jouw tafel via deze link. Geef daarbij even aan dat je van het wildmenu gebruik wilt maken.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Hardlopend de stad ontdekken met hotel Pulitzer Amsterdam

Volgend artikel

Nieuw kreeftenmenu bij Het Bosch Waterfront in Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.