Nieuws

Met de boot naar zeven restaurants voor zeven gerechten

Zeven restaurants in de regio Den Haag hebben de handen ineengeslagen voor de tiende editie van de Vliet Dagen. Zaterdag 19 september serveren zij een zevengangendiner, waarbij gasten per boot naar de deelnemende eetgelegenheden varen of worden gevaren. Een plek in de rondvaartboot kan voor 65 euro worden gereserveerd.

Onder de titel ‘de culinaire brug tussen Leidschendam, Voorburg en Rijswijk’ serveren zeven restaurants die zaterdag een zeven gerechten.

Leidschendam, Voorburg en Rijswijk
De deelnemende eetgelegenheden zijn Bij Erik en Brasserie NL in Leidschendam, Brasserie De Koepel, Central Park by Ron Blaauw en Villa la Ruche in Voorburg en Restaurant Savarin en Restaurant Niven in Rijswijk.

Rondvaartboot
Vervoer gaat per eigen boot vanaf de sluis bij Leidschendam of door plaats te nemen in rondvaartboot De Ooievaart.

In het eerste geval kost deelname aan het evenement 45 euro, in het tweede geval 65 euro. Alle restaurants zijn gelegen bij een van de bruggen langs de route.

Culinaire armada
Kaarten voor deze ‘culinaire armada aan de Vliet’, die duurt van 16.00 tot 22.00 uur, zijn te koop bij de deelnemende bedrijven, het gemeentehuis van Leidschendam-Voorburg en bij de receptie van Hotel Savarin in Rijswijk.

Wie een plek wil op de rondvaartboot, kan een kaart bestellen via de website van De Ooievaart in Den Haag. Het is eveneens mogelijk om daar een vaartuig te huren en zelf rond te gaan.

Culinaire Cruise
Brasserie NL, Villa la Ruche en Savarin zijn ook deelnemer aan de ‘culinaire cruise’, die een dag later plaatsvindt. Dit initiatief van vijf Jeunes Restaurateurs  d’Europe aangesloten restaurants in het westen van het land is gekoppeld aan een goed doel.

Vorig artikel

Walking lunch bij Noble Den Bosch voor stichting Fight Cancer

Volgend artikel

Culinair speeddaten met pop-up stands in Foodhallen Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.