Nieuws

Culinair speeddaten met pop-up stands in Foodhallen Amsterdam

In de Foodhallen Amsterdam kun je vanaf dinsdag 1 september culinair speeddaten. Gedurende een aantal maanden exploiteren verschillende concepten een pop-up locatie. Günther’s Flammkuchen trapt af.

De plek die tot voor kort werd ingenomen door BBROOD is met ingang van de maand september een pop-up stand.

Nieuwe concepten
Bedoeld om nieuwe culinaire concepten kennis te laten maken met de bezoekers van de Foodhallen Amsterdam én om die bezoekers te informeren over nieuwe culinaire concepten.

Flammkuchen
De vuurdoop is voor Günther’s Flammkuchen, dat dinsdag 1 september van start gaat in een van de hoeken van de indoor food market.

Voor fans van BBROOD is er goed nieuws. Het concept gaat verder op andere locaties in de stad.

Oude tramremise
Foodhallen Amsterdam opende in 2014 in De Hallen, dat in het verleden dienst deed als tramremise.

Liefhebbers kunnen er terecht voor een grote diversiteit in aanbod: van verse sushirol tot culinaire bitterbal.

Rotterdam
Op het Centraal Station van Rotterdam vond in de maanden juni en juli iets soortgelijks plaats. Zeven lokale ondernemers presenteerden er in 46 dagen beurtelings hun streetfoodconcept.

Doel van dit initiatief, Eten Centraal genaamd, was reizigers en inwoners van de stad in aanraking te laten komen met beter eten.

Vorig artikel

Met de boot naar zeven restaurants voor zeven gerechten

Volgend artikel

Diner door 27 Amsterdamse chefs voor Prins Claus Fonds

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.