Advertorial

Kom naar kaasfestijn Cheese & Inspiration in Posthoornkerk in Amsterdam

Advertorial – Geniet op zondag 24 oktober 2021 in de prachtige Posthoornkerk in Amsterdam van een geweldig kaasfestijn. U proeft de mooiste kazen, de heerlijkste wijnen, de lekkerste sappen en we vertellen u het verhaal achter de kazen.

Een dag vol gastronomische inspiratie waarbij u kunt kiezen voor een uitgebreide kaaslunch in de stijl van ‘la dolce vita’ of een kaasdiner gekookt door chef Leonardo Pacenti van het Italiaanse toprestaurant Toscanini in Amsterdam. 

En wilt u ook thuis genieten van onze heerlijke kazen, dan kunt u voor of na uw lunch of voor uw diner gezellig komen shoppen in onze Bourgondisch Lifestyle-winkel aan de overkant van de Posthoornkerk.

Kaaslunch
Een uitgebreide lunch met rijk gevulde tafels waarop prachtige kazen, vers gesneden charcuterie, heerlijke salades, soep en vers gebakken brood. Daarbij geniet u van heerlijke wijnen, onderscheidende sappen en water.  

Kaasdiner
Leonardo Pacenti van restaurant Toscanini kookt een Italiaans geïnspireerd menu waarin in alle gerechten onze kazen zijn verwerkt. De begeleidende wijnen zijn van onze vrienden van Anfors, importeur van kwaliteitswijnen. U hoort het verhaal achter de kazen en de wijnen, kortom het wordt een smaakvolle, leerzame en gezellige avond.

Informatie
Zondag 24 oktober 2021.
Aanvang lunch 12:30u-15:00u, diner 18:30-22:30u.
Posthoornkerk, Haarlemmerstraat 124-126 Amsterdam.
Prijs kaaslunch €45, kaasdiner €110 (5-gangen menu inclusief alle dranken)

Schuift u ook aan aan onze lange tafels in de Posthoornkerk? Bestel uw tickets hieronder.

Alle bezoekers worden gescand bij de hoofdingang op het bezit van een geldige QR code van het coronatoegangsbewijs dat kan worden verkregen door een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs, of een bewijs van herstel van corona.

Bestel hier de tickets -> https://bourgondischlifestyle.nl/cheese-inspiration-zondag-24-oktober/

Vorig artikel

Dit is het prachtige verhaal over de Boeren Leidse kaas met sleutels

Volgend artikel

Hotel Okura Amsterdam viert 50-jarig jubileum

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.