Home / Nieuws / Jubileum Steinbeisser’s Experimentele Gastronomie in Lloyd Hotel

Jubileum Steinbeisser’s Experimentele Gastronomie in Lloyd Hotel

In het Lloyd Hotel & Culturele Ambassade Amsterdam vindt van 6 tot en met 8 oktober de jubileumeditie plaats van Steinbeisser’s Experimentele Gastronomie. Drie internationale chefs serveren deze avonden een volledig plantaardig menu: Kristian Baumann, Andreas Rieger en Daniel Burns.

Iedere avond tijdens Steinbeisser’s Experimentele Gastronomie is uniek en bovendien een boeiende ervaring die gastronomie van hoge kwaliteit koppelt aan conceptueel ontwerp en die gasten ‘op een andere manier’ laat genieten.

Jef Schuur en Edwin Vinke
De uitgenodigde chefs serveren een volledig plantaardig menu. Viel er eer in het verleden te beurt aan onder andere Jef Schuur, Luc Kusters en Edwin Vinke, voor de jubileumeditie is gekozen voor louter internationale chefs.

Kunstenaars
Het gaat om Kristian Bauman van 108 in Kopenhagen (vrijdag), Andreas Rieger van Einsunternull in Berlijn (zaterdag) en Daniel Burns van Luksus in New York (zondag). Liefst 27 kunstenaars ontwerpen speciaal voor deze gelegenheid bestek en servies.

Bier, cider en wijn
Sommelier, kunsthistoricus en antropoloog Théo Cauchois presenteert de resultaten van zijn onderzoek naar ambachtslieden in Nederland, België en Duitsland, die natuurlijke, veganistische, biodynamische en biologische bieren, ciders en wijnen produceren.

Tasting menu
Op 6, 7 en 8 oktober wordt in het Lloyd Hotel aan de Oostelijke Handelskade in Amsterdam een tasting menu van zes gangen geserveerd, inclusief wijn- of sappenarrangement, voor 150 euro per persoon. Wil je erbij zijn, reserveer dan een plek aan tafel via info@steinbeisser.org.

Lees verder

Schrijf je in en mis niets!

Ontvang Gratis ons wekelijks magazine in in je mailbox en mis niets!

De beste gerechten van de beste chefs!

De beste chefs delen hun beste gerechten in onze recepturenbank. En nu denk je wellicht: die kan ik toch niet maken. Jawel hoor. De ingrediënten en benodigde apparatuur zijn afgestemd op de thuiskok, die in zijn eigen keuken graag bakt, grilt en stoomt.

De recepturenbank is gevuld met gerechten van diverse sterrenkoks, maar toegankelijk gemaakt voor de hobbykok. Lekker thuis koken met recepten van Jonnie, Michel en Hans.

Kijk rond in onze showroom

Onze showroom is gevuld met de leukste en lekkerste producten en diensten. Je kunt er terecht voor aanbiedingen, smakelijke kortingen en andere voordelen.

Snuffel er eens rond en laat je inspireren. Als cadeau voor jezelf of om anderen mee te verrassen.

© Copyright ChefsFriends.nl – Een activiteit van R & R media en advies.