Nieuws

Hotel Van der Valk Assen viert jubileum met speciaal arrangement

Feest bij de Van der Valk-familie. Het viersterrenhotel in Assen bestaat in juni 25 jaar en viert dat met een speciaal arrangement: een overnachting, een ontbijtbuffet en een jubileummenu van drie gangen voor 74,50 euro per persoon.

Hotel Assen opende in juni 1990 als Motel Assen met 137 kamers, tien zalen en een restaurant.

Viersterrenhotel
Anno 2015 is het uitgegroeid tot een viersterrenhotel met 189 luxe kamers en suites, een à-la-carterestaurant, een live cooking-restaurant, een hotelbar met lounge, een fitnessruimte, meerdere terrassen en achttien multifunctionele vergaderzalen.

Jubileummenu
Om stil te staan bij het 25-jarig bestaan, is een speciaal arrangement samengesteld. Voor 74,50 euro per persoon kun je als gast genieten van een overnachting, een ontbijtbuffet en het jubileummenu van drie gangen.

Prosecco
En daar komt het volgende nog bij: gratis parkeren, één keer koffie en gebak, een klein flesje prosecco per kamer, een fietsroute en gratis gebruik van de fitnessruimte en draadloos internet. Wie het arrangement boekt via de site van het hotel, ontvangt een gratis welkomstdrankje.

Dit verblijf kan worden uitgebreid tegen een meerprijs en ook een upgrade behoort tot de mogelijkheden. Meer informatie en de voorwaarden kun je hier vinden.

Vorig artikel

Streetfood-initiatief Eten Centraal op Rotterdam CS van start

Volgend artikel

Picknicken bij Central Park, by Ron Blaauw in Voorburg

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.