Blog

Heerlijke herfst: kaas met champagnebier

Bij brouwerij De Goede & De Stoute wordt champagnebier Vuurzee gemaakt. De eigenaren vroegen René Koelman van Bourgondisch Lifestyle en Kaasfort Amsterdam daar een kaas mee en bij te maken. Het werden er twee. In deze video vertelt René waarom ze perfect matchen met dat bier, zeker in de herfst.

Deze bijdrage is gemaakt in samenwerking met Bourgondisch Lifestyle, één van de vrienden van ChefsFriends. In de webshop kun je deze kazen met de Vuurzee (die niet beschikbaar is in de detailhandel) exclusief bestellen. Ook ‘Vrienden van…’ worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Beste groenterestaurant ter wereld is weer Nederlands

Volgend artikel

Nieuwe Lekker500: Brut en Neercanne uit Limburg vallen extra op

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.