Vacatures

Gezocht: Winny of Willy Wonka voor chocoladeparadijs

Vacature – ‘Wanna dive into chocolate paradise?’ Deze quote van Willy Wonka vat onze vacature wel zo’n beetje samen. La Fève in Maastricht, familiebedrijf pur sang, zoekt een chocolatier/patissier die ons team komt versterken en verder meebouwt aan onze wereldwijde ‘choco-expansie’.

Wie zoeken wij?
Een avontuurlijke, enthousiaste, gedreven chocofiel, die weet wat aanpakken is en in het bezit is van passie voor vakmanschap en maatwerk.

Geen dag bij la Fève is hetzelfde en gaandeweg bewandel je het hele spectrum en denk je met ons mee over de ontwikkeling van chocoladepareltjes voor onze regionale, nationale en internationale clientèle in het hogere segment!

Ervaring is een pre, maar niet noodzakelijk. Passie en enthousiasme prevaleren!

Wat bieden wij?
Het chocoladeparadijs met al haar geheimen en enerverende uitdagingen! Daarnaast natuurlijk een uitstekend salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden, een werkweek van maandag tot en met vrijdag, en bovenal: een gezellig team waarin het goed toeven is.

Als jij de Willy of Winny Wonka bent die wij zoeken, stuur dan een mail met motivatie en cv t.a.v. Meesterchocolatier Geert-Jan Heesterbeek (info@la-feve.nl) en kom snel proeven!

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrintWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevis, la Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Yornie van Dijk: ‘Techno bunker op standje gevaarlijk’

Volgend artikel

Genieten van skrei: chardonnay erbij en smullen maar

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.