Nieuws

Franse topchef naar Chefs (R)evolution in Zwolle

De line up voor Chefs (R)evolution, het tweedaagse gastronomische evenement van Jonnie en Thérèse Boer in Zwolle later dit jaar, is bijna compleet. Vandaag is weer een nieuwe internationale topchef aangekondigd.

Het gaat om Mauro Colagreco, eigenaar van Restaurant Mirazur in het Franse Menton. Restaurant Mirazur bezit twee Michelinsterren en staat op nummer 11 in de The World’s 50 Best Restaurants, ook bekend als de San Pellegrino lijst.

Chefs (R)evolution vindt plaats op 18 en 19 september in en rond De Librije in Zwolle. In totaal zullen 9 chefs een kookdemo geven. Op de eerste dag komen 4 internationale topchefs in actie. De volgende dag nog eens 5.

Inmiddels zijn 7 van de 9 chefs die een kookdemo geven bekend. Dat zijn Magnus Ek, Tanja Grandits, Virgillio Martinez, Eneko Atxa, Joachim Wissler, Mauro Colagreco en uiteraard Jonnie Boer zelf.

Chefs (R)Evolution vindt plaats op zondag 18 en maandag 19 september. Op het programma staan verder onder andere ook een Boerenmarkt XL, een Wijn- & Spijspaleis en kookwedstrijd Hill Billy.

Kaarten kosten 49,95 euro per persoon per dag en 79,95 per persoon per twee dagen. Deze zijn te bestellen via deze link. In 2016 vindt het voor de derde keer plaats.

Vorig artikel

Adrian Zarzo start Valenzia by Zarzo in Eindhoven

Volgend artikel

Bilderberg pakt uit met aspergearrangement

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.