iSnaps

Fotoverslag Food Truck Festival TREK in Griftpark Utrecht

Food Truck Festival TREK is in Utrecht neergestreken. Na een succesvolle aftrap in Rotterdam vorige week, kunnen liefhebbers dit Pinksterweekeinde genieten van een diversiteit aan food trucks, drank en muziek in het Griftpark. ChefsFriends maakte op de openingsdag een fotoverslag.

De eerste editie van Food Truck Festival TREK – in Rotterdam – in het Hemelvaartsweekeinde was een groot succes. De komende dagen is het de beurt aan Utrecht en daarna volgen nog Maastricht, Enschede, Nijmegen, ’s-Hertogenbosch, Amsterdam en Den Haag.

Eten, drinken en muziek
In Utrecht is een terrein ingericht in het Griftpark met daarop een keur aan food trucks. De poorten van het festival openden vrijdag 22 mei om 16.00 uur. Net als in Rotterdam was het snel lekker druk.

ChefsFriends ging bewapend met iPhones – vandaar de rubrieksnaam iSnaps – rond voor een fotoreportage.

Gratis entree
TREK Utrecht is tot en met Tweede Pinksterdag te bezoeken, een aanrader voor liefhebbers van food trucks en lekker eten. De toegang tot het terrein is gratis.

Kijk in de agenda op deze site voor de informatie over de andere steden waar Food Truck Festival TREK neerstrijkt.

Vorig artikel

Foto’s food festival Lepeltje Lepeltje in Amersfoort

Volgend artikel

Eetmoment bepaalt sfeer restaurant van hotel DoubleTree Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.