iSnaps

Foto’s food festival Lepeltje Lepeltje in Amersfoort

Voor Lepeltje Lepeltje is het seizoen 2015 officieel begonnen. Vrijdag 22 mei startte het food festival op het Burgemeester Brouwerplantsoen in Amersfoort. Tot en met Tweede Pinksterdag kunnen bezoekers er gratis terecht. ChefsFriends ging bewapend met twee iPhones op bezoek.

Eten, cultuur en markt, zo luidt het credo van food festival Lepeltje Lepeltje. Dit jaar worden vijf steden aangedaan.

Vijf steden
De aftrap is dit weekeinde in Amersfoort, daarna is het de beurt aan achtereenvolgens Groningen, Zwolle en Apeldoorn. Het seizoen wordt afgesloten tijdens Mysteryland in Haarlemmermeer.

Food trucks
ChefsFriends ging bewapend met iPhones – vandaar de rubrieksnaam iSnaps – naar Amersfoort en maakte een rondgang langs een prachtige diversiteit aan food trucks, drankaanbieders en entertainment. Vrijdag was het kort na de opening om 12.00 uur al gezellig druk.

Gratis entree
Tot en met Tweede Pinksterdag ‘laat in de avond’, zoals de organisatie zelf zegt, kun je gratis terecht op het festivalterrein. Voor de aankoop van het eerste glas wordt een financiële bijdrage gevraagd en verder bepaalt de bezoeker wat hij uitgeeft.

Laat je inspireren en breng de komende dagen een bezoek, want dat is het festival helemaal waard.

Kijk in de agenda op deze site voor de informatie over de andere steden waar Lepeltje Lepeltje neerstrijkt.

Vorig artikel

Vijf Steller-albums om te volgen

Volgend artikel

Fotoverslag Food Truck Festival TREK in Griftpark Utrecht

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.