Nieuws

Dry January-arrangement bij Basiliek in Harderwijk

Meer genieten en minder drinken. Dat kan in januari bij restaurant Basiliek in Harderwijk. Het sterrestaurant heeft een Dry January-arrangement samengesteld.

Het Dry January-arrangement bestaat uit een alcoholvrij aperitief met amuses, een 5 gangenmenu met bijpassende alcoholvrije dranken en mocktails, onbeperkt mineraalwater en koffie of thee met friandises.

Het arrangement wordt van 7 tot en met 31 januari aangeboden voor 100 euro per persoon. Het betreft een all-in prijs en het arrangement is te boeken op basis van beschikbaarheid onder vermelding van ‘dry january’.

Restaurant Basiliek is gevestigd op de historische Vischmarkt in het historische centrum van Harderwijk. Het restaurant staat onder leiding van Tabitha en Rik Jansma, en beschikt al jaren over een Michelinster.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Wilde middag bij Brienen aan de Maas vanwege jubileum

Volgend artikel

Kliekjesmenu bij De Loohoeve in Schoonloo

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.