Blog

Dit zijn dé bonbonsmaken voor voorjaar en zomer

Het is voorjaar! En daarna volgt de zomer. Wat doen deze jaargetijden met de smaak en de kleur van een bonbon? Meesterchocolatier Geert-Jan Heesterbeek van la Fève chocolade & desserts in Maastricht praat je bij en vertelt je welke bonbon de absolute zomerhit gaat worden.

Deze bijdrage is gemaakt in samenwerking met la Fève chocolade & desserts, één van de vrienden van ChefsFriends. Voor meer informatie over en/of het bestellen van de voorjaars-, zomer- of paascollectie kun je terecht op de website van de Maastrichtse bonbonspecialist. Ook ‘Vrienden van…’ worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

André Gerrits: 'Chili-olie smeer ik thuis overal op'

Volgend artikel

’t Nonnetje vernieuwd: ‘Exclusief, intiem en - beetje - sexy’

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.