De decembermaand is een fantastische periode voor je creativiteit, aldus Meesterchocolatier Geert-Jan Heesterbeek van la Fève chocolade & desserts in Maastricht. Warme en winterse smaken, letters, klokken en kransen, maar bijvoorbeeld ook een bonbon met een gel van mandarijn, speculaas en Limburgse kruidenbitter. Dit zijn de trends voor 2023.
Deze bijdrage is gemaakt in samenwerking met la Fève chocolade & desserts, één van de vrienden van ChefsFriends. Voor meer informatie over en het bestellen van bonbons en chocolade voor sinterklaas en kerst kun je terecht op de website van de Maastrichtse chocoladespecialist. Ook ‘Vrienden van…’ worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.
Lees verder
-
Partnercontent - De feestdagen draaien om samen zijn, gezelligheid én lekker eten. Bij Schmidt Zeevis…
-
Chocolate it is bij Hilton Amsterdam. Tot en met 15 februari kunnen gasten in de…
-
Restaurant DeliCees verhuist naar een andere locatie in Dordrecht. Eigenaren Ester Weber en Cees Timmerman…