Blog

De chocoladetrends voor de feestelijke decembermaand

De decembermaand is een fantastische periode voor je creativiteit, aldus Meesterchocolatier Geert-Jan Heesterbeek van la Fève chocolade & desserts in Maastricht. Warme en winterse smaken, letters, klokken en kransen, maar bijvoorbeeld ook een bonbon met een gel van mandarijn, speculaas en Limburgse kruidenbitter. Dit zijn de trends voor 2023.

Deze bijdrage is gemaakt in samenwerking met la Fève chocolade & desserts, één van de vrienden van ChefsFriends. Voor meer informatie over en het bestellen van bonbons en chocolade voor sinterklaas en kerst kun je terecht op de website van de Maastrichtse chocoladespecialist. Ook ‘Vrienden van…’ worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Sneak peek: dit is het Inter Scaldes van Sanne en Jeroen Achtien

Volgend artikel

Creekstone-ribeye van Nice to Meat wint mondiale prijs

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.