Advertorial

Cook like a Chef: menu’s van sterrenchefs voor thuis

Advertorial – In eigen huis een sterwaardige maaltijd serveren? Dat kan met Cook like a Chef, een chique dinerbox met daarin een menu van drie of vier gangen van door Michelin bekroonde chefs. Nieuwste aanwinst is Ron Blaauw, de andere opties zijn Jonnie Boer, Erik van Loo en Soenil Bahadoer.

Het voorjaar komt eraan en Ron Blaauw helpt jou bij het aanwakkeren van je lentekriebels. Tot en met 2 mei kun je het ‘Lente-liefdesmenu’ van de sterchef van Ron Gastrobar in Amsterdam bestellen.

Ron Blaauw
Het voorgerecht bestaat uit sashimi van zeebaars met sojatapioca, wasabicrème, sesam en emping. Aansluitend serveer je het hoofdgerecht van piepkuiken met een crème van doperwten, baharatjus en peterselie-olie. Je sluit af met een miserabletaart met parfait van gezouten karamel, chocolade en sinaasappelsaus.

Dinerbox
De Cook like a Chef dinerbox is gevuld met verse ingrediënten, waarmee je in een handomdraai een sterrenwaardig menu op tafel zet. Het meeste werk is al gedaan door de chef, jij zorgt voor de finishing touch.

Cook like a chef

Bovendien zijn op de website van Cook like a Chef handige filmpjes te vinden met tips om de gerechten Michelinwaardig op te maken.

Jonnie Boer
Behalve Ron Blaauw hebben ook Jonnie Boer, Erik van Loo en Soenil Bahadoer menu’s gemaakt voor Cook like a Chef. De dinerbox wordt gekoeld aan huis bezorgd in Nederland (exclusief Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog), de Belgische grensstreek en Antwerpen.

Wijn
Voor wie dat wil, is er de gelegenheid om bij ieder gerecht een passende wijn te bestellen. Deze wijnen zijn geselecteerd door de sommelier die werkt in het restaurant van de betreffende chef.

Vorig artikel

Smakelijke lekkernij uit eigen land: Noordzeekrab

Volgend artikel

Uitgebreide palinglunch bij De Lindenhof in Giethoorn

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.