Nieuws

‘Beste van Rotterdam’ met Manhattan Hotel en restaurant FRED

Op vijfsterrenniveau overnachten en op tweesterrenniveau dineren in Rotterdam. The Manhattan Hotel en restaurant FRED combineren goed slapen, goed reizen, goed eten en drinken in één arrangement. ‘Het beste van Rotterdam’ is te boeken voor een bedrag van 230 euro per persoon, op basis van een reservering voor twee personen.

Het arrangement van The Manhattan Hotel Rotterdam en het tweesterrenrestaurant van Fred Mustert biedt een ‘unieke, eersteklas beleving met het meest excellente wat de havenstad te bieden heeft’.

Je verblijft in het vijfsterrenhotel dat is gelegen naast het Centraal Station en geniet ’s avonds van een vijfgangendiner bij FRED aan de Honingerdijk.

Fred Mustert
Tweesterrenchef Fred maakt duo-gerechten met eerlijke rijke en waar mogelijk regionale ingrediënten. Hij kookt rechttoe rechtaan, licht en verfijnd naar de lifestyle van Rotterdam.

Overnachten
De overnachting is in een luxe Junior Suite, inclusief uitgebreid en luxe champagneontbijt de volgende morgen.

Arrangement
Het arrangement is te reserveren voor een bedrag van 230 euro per persoon, op basis van twee personen. Dit inclusief btw en servicekosten en 4,5 procent stadsbelasting.

Een boeking maken kan via de afdeling Reserveringen van The Manhattan Hotel Rotterdam. Telefonisch (010-430 22 22) of via de mail (reservations@manhattanhotelrotterdam.com).

Vorig artikel

Begin wildseizoen met een masterclass van Erik van Loo

Volgend artikel

Najaarsproeverij Winselerhof in teken van Italiaanse keuken

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.