Nieuws

Begin wildseizoen met een masterclass van Erik van Loo

Ben je gek van wild en heb je plannen komend seizoen niet alleen in restaurants te genieten van de heerlijkste gerechten, maar zelf ook de keuken in te duiken? Schrijf dan in voor de masterclass die SVH Meesterkok en tweesterrenchef Erik van Loo van Parkheuvel in Rotterdam in november geeft.

Patron cuisinier Erik van Loo geeft volgende maand een wild-masterclass. Op vrijdag 27 november gaat de chef aan de slag met het bereiden van wild.

Parkheuvel
Aansluitend geniet je van een lunch in zijn Rotterdamse tweesterrenrestaurant Parkheuvel.

De masterclass is ‘feestelijk en informeel’ maar wel op topniveau en brengt je alvast in wildsferen of helpt je bij je eventuele voorbereidingen op je eigen wilddiner.

Lunch
Het volledige arrangement bestaat uit een masterclass met een uitwerking van de recepturen en (de bereiding van) een viergangenlunch inclusief bruisend aperitief, begeleidende wijnen, water, Valrhona-chocolade en koffie of thee met friandises.

Reserveren
Deelnemen kan voor 175 euro per persoon. Er wordt gestart om 12.45 uur, minimale aantal deelnemers is twaalf. Aanmelden kan hier. Geef bij de reservering even aan dat het gaat om de Wild-masterclass.

Vorig artikel

Wereldvoedseldag in Amsterdam met sprekers en talkshows

Volgend artikel

‘Beste van Rotterdam’ met Manhattan Hotel en restaurant FRED

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.