Gezamenlijk arrangement Orangerie De Pol en Villa Ruimzicht
Het beste uit twee ambitieuze Achterhoekse keukens komt samen in één arrangement. De beide bij JRE-Nederland aangesloten bedrijven hotel Villa Ruimzicht en Orangerie De Pol hebben de handen ineengeslagen. Je geniet op twee plekken in Doetinchem en verblijft twee nachten ‘in de villa’.
Het gastronomische arrangement van de Doetinchemse bedrijven hotel Villa Ruimzicht en Orangerie De Pol biedt jou als gast ‘het beste uit twee ambitieuze keukens’.
Bjorn Massop
Laat je verrassen en verwonderen tijdens twee (romantische) diners op verschillende locaties.
In restaurant ‘Lokaal’ bij Villa Ruimzicht verrast chef Bjorn Massop zijn gasten en zorgt sommelier Paul Hoeré voor de juiste dranken.
Mark Captein
Bij Orangerie De Pol wordt de keuken geleid door Mark Captein en word je in de prachtige kas ontvangen door Marjolein van der Ham, Gastvrouw van het Jaar 2020 bij JRE-Nederland.
Live cooking-ontbijt
Het arrangement bestaat uit een verblijf van twee nachten op een lifestylekamer bij Villa Ruimzicht, inclusief live cooking-ontbijt. Kom je op een maandag, dinsdag, woensdag of donderdag, dan krijg je een gratis upgrade naar een waterpretkamer.
Menu
Bij Lokaal krijg je een viergangenmenu geserveerd, bij Orangerie De Pol geniet je van een menu van zes gangen. Tegen speciaal tarief kun jij met een taxi naar Orangerie De Pol, een afstand van ongeveer tien minuten.
Reserveren
De prijs per persoon bedraagt 199 euro. Dit is op basis van een tweepersoonsbezetting en – uiteraard – afhankelijk van de beschikbaarheid.
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Laurent Smedts Import, Reitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.