Nieuws

Verjaardagsmenu bij De Moerbei in Warmond

Restaurant De Moerbei in Warmond bestaat 24 jaar. Voor chef-kok Hans en gastvrouw Anjo de Bont reden om deze maand met een speciale menu voor een speciale prijs te komen.

In februari 1996 zag De Moerbei het levenslicht in Oegstgeest. In 2003 volgde een verhuizing naar Warmond met meer ruimte, mogelijkheden en een eigen parkeerruimte.

Om de 24ste verjaardag culinair te vieren is er op dinsdag, woensdag en donderdag een speciaal 4-gangemenu. Dit menu wordt aangeboden voor 62,50 euro.

Wie reserveert voor dit menu, moet bij de reservering even ’24 jaar De Moerbei’ vermelden.

Restaurant is gevestigd in de Dorpsstraat 5a in Warmond en aangesloten bij restaurnatvereniging Alliance Gastronomique. Het restaurant heeft sinds 2008 een Michelinster.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Restaurant Tante Kee begint nieuwe jaar met twee acties

Volgend artikel

Gezamenlijk arrangement Orangerie De Pol en Villa Ruimzicht

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.