Nieuws

Restaurant Tante Kee begint nieuwe jaar met twee acties

Tante Kee in Kaag viert de start van 2020 met twee mooie acties. Tot en met 27 maart kun je tegen speciale tarieven bij het met een Bib Gourmand bekroonde restaurant reserveren voor een viergangenmenu of een menu van zes gangen. In beide gevallen profiteer je van een stevige korting.

Tot en met vrijdag 27 maart viert het met een Bib Gourmand bekroonde restaurant Tante Kee op Kaageiland het nieuwe jaar met twee mooie acties.

Menu
Als gast kun je reserveren voor een menu van vier gangen inclusief huisaperitief of alcoholvrije cocktail voor 39,50 euro per persoon.

Normaal gesproken kost dit arrangement 61,50 euro en dat betekent dus dat je profiteert van een korting van 36 procent.

Zes gangen
Liever uitgebreider tafelen? Kies dan voor het menu van zes gangen voor een couvertprijs van 49,50 euro. Ook in dit geval profiteer je van een mooie korting, van 33 procent (normale prijs 73,50 euro).

Lunch en diner
Het viergangenmenu is beschikbaar op woensdag en donderdag, en zowel tijdens de lunch als tijdens het diner. Voor het arrangement met daarin de zes gangen kun je reserveren van dinsdag tot en met zaterdag, eveneens beschikbaar als lunch en als diner.

Bib Gourmand
Restaurant Tante Kee is gevestigd op Kaageiland, aangesloten bij JRE-Nederland en door Michelin bekroond met een Bib Gourmand.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Bobsleebaan op grote hoogte bij SkyLounge Amsterdam

Volgend artikel

Verjaardagsmenu bij De Moerbei in Warmond

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.