Nieuws

Signaturenmenu bij l’Atelier in Gulpen

Wie wil genieten van de beste gerechten van Hans Kinkartz van restaurant l’Atelier in Gulpen, kan nu kiezen voor een speciaal signaturenmenu. Dus snel richting Limburg voor onder andere lauwwarme tartaar van coquille met truffel, bloemkool en witte chocolade.

Midden in het Limburgse dorpje Gulpen ligt het fraaie restaurant van Hans en Ellen Kinkartz. Al jaren wordt er in restaurant l’Atelier op aantrekkelijk hoog niveau gekookt.

De beste signatuurgerechten van Hans zijn nu verwerkt in een geweldig signaturenmenu. Een menu waarbij gekozen kan worden uit 4 tot en met 8 gangen. De gerechten zijnL

2016 | KONINGSKRAB, Thai curry, mango en pittige wortel

2017 | LANGOUSTINE & kuusj BUIKSPEK, tomaat en koriander *

2014 | lauwwarme tartaar van COQUILLE, truffel, bloemkool en witte chocolade

2013 | TARBOT, smeltende bio-ganzenlever, selderij en kalfsjus **

2016 | Ravioli van WAGYU, spinazie en Parmezaan

2012 | Op karkas gegaarde ANJOU DUIF, maïs, spitskool en vadouvan *

2010 | MUNSTER kaas & ijs van BIO-GANZENLEVER

2017 | Dulce de lecce CHOCOLADE, mascarpone & PASSIEFRUIT

* supplement van € 7,50 ( bij wisseling naar menu Inspiraties )
** supplement van € 7,50 ( bij wisseling naar menu Inspiraties óf bij keuze hoofdgerecht )

Het signaturenmenu is per tafel te reserveren en kost bij 4 gangen 67,50 euro, 5 gangen 77,50 euro, 6 gangen 87,50 euro, 7 gangen 97,50 en 8 gangen 107,50. Je kunt er bijpassende wijnen bij kiezen voor 4 tot 8 gangen voor 32,50, 40, 47,50, 55 of 62,50 euro.

Restaurant l’Atelier behoort tot de betere restaurant van Limburg en staat in de meest recente uitgave van restaurantgids Lekker op plaats 25. Het restaurant is aangesloten bij restaurantverenging JRE-Nederland.

Reserveren voor het signaturenmenu kan hier.

Vorig artikel

Blog: Van der Valk aanwinst voor culinair en cultureel Leeuwarden

Volgend artikel

Geitenbokkendiner bij RIJKS in Amsterdam

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.