Signaturenmenu bij l’Atelier in Gulpen
Wie wil genieten van de beste gerechten van Hans Kinkartz van restaurant l’Atelier in Gulpen, kan nu kiezen voor een speciaal signaturenmenu. Dus snel richting Limburg voor onder andere lauwwarme tartaar van coquille met truffel, bloemkool en witte chocolade.
Midden in het Limburgse dorpje Gulpen ligt het fraaie restaurant van Hans en Ellen Kinkartz. Al jaren wordt er in restaurant l’Atelier op aantrekkelijk hoog niveau gekookt.
De beste signatuurgerechten van Hans zijn nu verwerkt in een geweldig signaturenmenu. Een menu waarbij gekozen kan worden uit 4 tot en met 8 gangen. De gerechten zijnL
2016 | KONINGSKRAB, Thai curry, mango en pittige wortel
2017 | LANGOUSTINE & kuusj BUIKSPEK, tomaat en koriander *
2014 | lauwwarme tartaar van COQUILLE, truffel, bloemkool en witte chocolade
2013 | TARBOT, smeltende bio-ganzenlever, selderij en kalfsjus **
2016 | Ravioli van WAGYU, spinazie en Parmezaan
2012 | Op karkas gegaarde ANJOU DUIF, maïs, spitskool en vadouvan *
2010 | MUNSTER kaas & ijs van BIO-GANZENLEVER
2017 | Dulce de lecce CHOCOLADE, mascarpone & PASSIEFRUIT
* supplement van € 7,50 ( bij wisseling naar menu Inspiraties )
** supplement van € 7,50 ( bij wisseling naar menu Inspiraties óf bij keuze hoofdgerecht )
Het signaturenmenu is per tafel te reserveren en kost bij 4 gangen 67,50 euro, 5 gangen 77,50 euro, 6 gangen 87,50 euro, 7 gangen 97,50 en 8 gangen 107,50. Je kunt er bijpassende wijnen bij kiezen voor 4 tot 8 gangen voor 32,50, 40, 47,50, 55 of 62,50 euro.
Restaurant l’Atelier behoort tot de betere restaurant van Limburg en staat in de meest recente uitgave van restaurantgids Lekker op plaats 25. Het restaurant is aangesloten bij restaurantverenging JRE-Nederland.
Reserveren voor het signaturenmenu kan hier.