Home / Nieuws / Signaturenmenu bij l’Atelier in Gulpen

Signaturenmenu bij l’Atelier in Gulpen

Wie wil genieten van de beste gerechten van Hans Kinkartz van restaurant l’Atelier in Gulpen, kan nu kiezen voor een speciaal signaturenmenu. Dus snel richting Limburg voor onder andere lauwwarme tartaar van coquille met truffel, bloemkool en witte chocolade.

Midden in het Limburgse dorpje Gulpen ligt het fraaie restaurant van Hans en Ellen Kinkartz. Al jaren wordt er in restaurant l’Atelier op aantrekkelijk hoog niveau gekookt.

De beste signatuurgerechten van Hans zijn nu verwerkt in een geweldig signaturenmenu. Een menu waarbij gekozen kan worden uit 4 tot en met 8 gangen. De gerechten zijnL

2016 | KONINGSKRAB, Thai curry, mango en pittige wortel

2017 | LANGOUSTINE & kuusj BUIKSPEK, tomaat en koriander *

2014 | lauwwarme tartaar van COQUILLE, truffel, bloemkool en witte chocolade

2013 | TARBOT, smeltende bio-ganzenlever, selderij en kalfsjus **

2016 | Ravioli van WAGYU, spinazie en Parmezaan

2012 | Op karkas gegaarde ANJOU DUIF, maïs, spitskool en vadouvan *

2010 | MUNSTER kaas & ijs van BIO-GANZENLEVER

2017 | Dulce de lecce CHOCOLADE, mascarpone & PASSIEFRUIT

* supplement van € 7,50 ( bij wisseling naar menu Inspiraties )
** supplement van € 7,50 ( bij wisseling naar menu Inspiraties óf bij keuze hoofdgerecht )

Het signaturenmenu is per tafel te reserveren en kost bij 4 gangen 67,50 euro, 5 gangen 77,50 euro, 6 gangen 87,50 euro, 7 gangen 97,50 en 8 gangen 107,50. Je kunt er bijpassende wijnen bij kiezen voor 4 tot 8 gangen voor 32,50, 40, 47,50, 55 of 62,50 euro.

Restaurant l’Atelier behoort tot de betere restaurant van Limburg en staat in de meest recente uitgave van restaurantgids Lekker op plaats 25. Het restaurant is aangesloten bij restaurantverenging JRE-Nederland.

Reserveren voor het signaturenmenu kan hier.

Lees verder

Schrijf je in en mis niets!

Ontvang gratis onze inspiratiemail in je mailbox en mis niets!

De beste recepten van onze beste chefs

De beste chefs delen hun beste gerechten in onze recepturenbank. En nu denk je wellicht: die kan ik toch niet maken. Jawel hoor. De ingrediënten en benodigde apparatuur zijn afgestemd op de thuiskok, die in zijn eigen keuken graag bakt, grilt en stoomt.

De recepturenbank is gevuld met gerechten van diverse sterrenkoks, maar toegankelijk gemaakt voor de hobbykok. Lekker thuis koken met recepten van Martin, Michel en Hans.

Kijk rond in onze showroom

Onze showroom is gevuld met de leukste en lekkerste producten en diensten. Je kunt er terecht voor aanbiedingen, smakelijke kortingen en andere voordelen.

Snuffel er eens rond en laat je inspireren. Als cadeau voor jezelf of om anderen mee te verrassen.

showroom bonbons

© Copyright ChefsFriends.nl – Een activiteit van R & R media en advies.