404
Deze pagina bestaat helaas niet (meer)!
Sorry!
Bekijk onze artikelen of gebruik het zoekvenster hiernaast.
Boerma over foodtoerisme: ‘Doe als Peru en Brazilië’
Peru en Brazilië als voorbeeld voor Nederland. Jacob Jan Boerma vindt dat Peru en Brazilië het erg slim hebben aangepakt om foodtoerisme naar de Zuid-Amerikaanse landen op gang te brengen. Daar kunnen wij nog wat van leren.
Nieuwe kookwedstrijd voor hobbykoks met sterchef in jury
Ben je gek van koken en wil je wel eens worden beoordeeld door toppers uit het vak? Schrijf je dan in voor de nieuwe kookwedstrijd Tasty Talent en laat jouw signature dish proeven door onder andere sterchef Niven Kunz en Julius Jaspers.
SVH Meestergastheren over waarde SVH Meestertitels voor gast
In de branche zijn de SVH Meestertitels de hoogste graad van vakbekwaamheid. Wat merkt de gast ervan als ergens iemand werkt met deze prestigieuze titel.
Stefan van Sprang krijgt culinaire leiding over De Kersentuin
Mooie berichten uit Amstelveen. Stefan van Sprang van tweesterrenrestaurant Aan de Poel in Amstelveen gaat het befaamde restaurant De Kersentuin in het Bilderberg hotel in Amsterdam nieuw leven inblazen.
Week lang culinaire documentaires bij publieke omroep
Wat een mooi initiatief van de Nederlandse Publieke Omroep. Vanaf zaterdag 6 juni worden een week lang culinaire documentaires uitgezonden. Onder andere ‘De Smaak van de Ziel’ met daarin tweesterrenchef Erik van Loo van Parkheuvel in Rotterdam en ‘Noorderlicht – Het truffelmysterie’.
Wilfred Genee: ‘Volgend jaar ook sportkantines en misschien wel schoolkantines’
TV-presentator en sportjournalist Wilfred Genee is niet alleen bezeten van voetbal, ook goed eten heeft zijn bovengemiddelde aandacht. De tv-persoonlijkheid zet zich de laatste tijd flink in om voetbalkantines gezonder te krijgen. Hoogste tijd om hem hierover een paar vragen te stellen.
De eerste NIVEN foodbox: dit is de inhoud
Niven Kunz is sinds donderdag 28 mei in huis te halen. Liefhebbers kunnen vier keer per jaar een foodbox bestellen met daarin door de sterchef geselecteerde producten, die hij ook gebruikt in zijn restaurant Niven in Rijswijk. ChefsFriends bekijkt de inhoud van de eerste doos.
Chef2Chef: Bas over Robin, Robin over Bas
In onze nieuwe rubriek Chef2Chef vertelt een chef-kok over zijn souschef en de souschef over zijn chef-kok. Ze weten vooraf niet welke vragen ze krijgen en mogen niet elkaars antwoord horen. In de eerste aflevering aandacht voor het team van De Leuf.