404
Deze pagina bestaat helaas niet (meer)!
Sorry!
Bekijk onze artikelen of gebruik het zoekvenster hiernaast.
Nieuw kookprogramma bij VPRO op NPO 2
Koken met Van Boven is het nieuwe kookprogramma van de VPRO gepresenteerd door Yvette van Boven. Het programma is op iedere doordeweekse avond van 17 tot en met 28 augustus te zien bij de VPRO op NPO 2.
Herman den Blijker en Hans van Wolde lanceren containerconcept
De Rotterdamse koks Herman den Blijker en Hans van Wolde hebben elkaar gevonden. Samen lanceren ze een nieuw concept met containers. Lekker Venlo heeft de primeur.
Chef2Chef: Jilt over Bert-Jan, Bert-Jan over Jilt
Jilt Cazemier runt al jaren met zijn vrouw Froukje het prachtige restaurant De Vlindertuin in Zuidlaren. Zijn rechterhand, Bert-Jan Jipping uit het naburige Annen, werkt al 9 jaar voor De Vlindertuin. Ze kennen elkaar van haver tot gort.
Met sterrestaurant Katseveer lunchen op zandplaat Oosterschelde
Een bijzonder initiatief van het met één Michelinster bekroonde restaurant Katseveer in het Zeeuwse Wilhelminadorp. Liefhebbers kunnen zaterdag 18 juli mee het water op voor een unieke fruits de mer-lunch op een van de zandplaten in de Oosterschelde.
Erik van Loo komt met speciale vleesdag in Parkheuvel
Bij Parkheuvel in Rotterdam vindt op 19 juli een speciaal eetevent plaats. Slagerszoon Erik van Loo houdt dan een ruige brunch, genaamd ‘To beef or not to beef’. Drie topslagers komen tekst en uitleg geven.
Nieuwe leden restaurantvereniging JRE verzorgen bijzondere lunch
De nieuwe leden van restaurantvereniging Jeunes Restaurateurs d’Europe werden dinsdag 9 juni op een mooie manier in het zonnetje gezet. Tijdens een speciale lunch bij De Vrienden van Jacob in Santpoort-Noord serveerden de chefs ieder één gang aan een gezelschap genodigden. ChefsFriends mocht aanschuiven.
De bijzondere plekken van grand hotel Huis ter Duin
Wat zijn de vier (meest) bijzondere plekken in of bij jouw hotel? Die vraag legt ChefsFriends in de videorubriek ‘Over de Drempel’ voor aan een hoteleigenaar, general manager of directeur. Voorwaarde bij zijn of haar keuze is dat deze plekken toegankelijk zijn voor de consument.
Fotoverslag Taste of Amsterdam
Het culinaire evenement Taste of Amsterdam is weer van start gegaan. Donderdag in de namiddag gingen de poorten open. ChefsFriends nam een kijkje en kwam veel leuke hapjes en mensen tegen.