404

Deze pagina bestaat helaas niet (meer)!

Sorry!

Bekijk onze artikelen of gebruik het zoekvenster hiernaast.

Grape n Green
Yvette van Boven
Nieuws

Koken met Van Boven is het nieuwe kookprogramma van de VPRO gepresenteerd door Yvette van Boven. Het programma is op iedere doordeweekse avond van 17 tot en met 28 augustus te zien bij de VPRO op NPO 2.

Lees Verder
Lekker Venlo
Nieuws

De Rotterdamse koks Herman den Blijker en Hans van Wolde hebben elkaar gevonden. Samen lanceren ze een nieuw concept met containers. Lekker Venlo heeft de primeur.

Lees Verder
Zeeuwsche Zoute
Jilt Cazemier en Bert-Jan Jipping
Chef2Chef

Jilt Cazemier runt al jaren met zijn vrouw Froukje het prachtige restaurant De Vlindertuin in Zuidlaren. Zijn rechterhand, Bert-Jan Jipping uit het naburige Annen, werkt al 9 jaar voor De Vlindertuin. Ze kennen elkaar van haver tot gort.

Lees Verder
Nieuws

Een bijzonder initiatief van het met één Michelinster bekroonde restaurant Katseveer in het Zeeuwse Wilhelminadorp. Liefhebbers kunnen zaterdag 18 juli mee het water op voor een unieke fruits de mer-lunch op een van de zandplaten in de Oosterschelde.

Lees Verder
KokenKoken
Erik van Loo
Nieuws

Bij Parkheuvel in Rotterdam vindt op 19 juli een speciaal eetevent plaats. Slagerszoon Erik van Loo houdt dan een ruige brunch, genaamd ‘To beef or not to beef’. Drie topslagers komen tekst en uitleg geven.

Lees Verder
Blog

De nieuwe leden van restaurantvereniging Jeunes Restaurateurs d’Europe werden dinsdag 9 juni op een mooie manier in het zonnetje gezet. Tijdens een speciale lunch bij De Vrienden van Jacob in Santpoort-Noord serveerden de chefs ieder één gang aan een gezelschap genodigden. ChefsFriends mocht aanschuiven.

Lees Verder
Chaine
Over de Drempel

Wat zijn de vier (meest) bijzondere plekken in of bij jouw hotel? Die vraag legt ChefsFriends in de videorubriek ‘Over de Drempel’ voor aan een hoteleigenaar, general manager of directeur. Voorwaarde bij zijn of haar keuze is dat deze plekken toegankelijk zijn voor de consument.

Lees Verder
iSnaps

Het culinaire evenement Taste of Amsterdam is weer van start gegaan. Donderdag in de namiddag gingen de poorten open. ChefsFriends nam een kijkje en kwam veel leuke hapjes en mensen tegen.

Lees Verder