iSnaps

Fotoverslag Taste of Amsterdam

Het culinaire evenement Taste of Amsterdam is weer van start gegaan. Donderdag in de namiddag gingen de poorten open. ChefsFriends nam een kijkje en kwam veel leuke hapjes en mensen tegen.

De zevende editie van Taste of Amsterdam in het Amstelpark kent een zonnig begin. Met heerlijke zomerse temperaturen trokken foodies massaal richting deze groene long van Amsterdam om te genieten van heerlijke hapjes en drankjes.

Wij waren nog maar net binnen of liepen de zachtaardige Moshik Roth tegen het grote lijf. Als je Moshik zegt, dan zeg je tomeato burger. Hij ging er weer heerlijk in. Iets verderop nodigde Robert Kranenborg ons uit voor een heerlijke Aziatische oester. Achter op het terrein gaf groentegek Niven Kunz aan de hand van vragen van Ramon Beuk tekst en uitleg over koken met groenten. Ook zagen en hoorden we nog de enthousiaste wijnverteller Erwin Raben.

Enthousiast geworden over Taste of Amsterdam? Tot en met 7 juni is het culinaire festival te bezoeken in het Amstelpark in Amsterdam. Kijk anders even op de website www.tasteofamsterdam.nl voor meer informatie.

Vorig artikel

Boerma over foodtoerisme: ‘Doe als Peru en Brazilië’

Volgend artikel

De bijzondere plekken van grand hotel Huis ter Duin

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.