Nieuws

Herman den Blijker en Hans van Wolde lanceren containerconcept

De Rotterdamse koks Herman den Blijker en Hans van Wolde hebben elkaar gevonden. Samen lanceren ze een nieuw concept met containers. Lekker Venlo heeft de primeur.

Het mobiele restaurant van Den Blijker en Van Wolde bestaat uit drie containers; twee foodcontainers en een barcontainer. Die containers worden overkapt met een grote tent. ‘En dan kan het feest beginnen’, meldt Hans van Wolde, eigenaar van toprestaurant Beluga Loves You aan ChefsFriends.nl.

Op het culinaire festival Lekker Venlo, dat van 19 tot en met 21 juni wordt gehouden, vindt de aftrap van nieuwe concept plaats. ‘We zetten er acht tot tien koks neer en in de barcontainer komen cocktailshakers te staan. Herman en ik zijn er om te koken en natuurlijk draai ik als dj lekkere muziek’, aldus Van Wolde.

Lekker Venlo vormt de aftrap voor een cateringavontuur van de kookvrienden. Van Wolde: ‘We denken aan het bezoeken van grote dancefestivals, maar zijn ook voor bedrijven in te huren. Herman en ik vullen elkaar goed aan. Herman heeft een mooie basic kookstijl en ik probeer de gerechten te verfijnen. We hebben er enorm veel zin in’.

ChefsFriends.nl wenst de kookvrienden een spetterende aftrap in Venlo toe en een succesvol vervolg. Wie meer wil weten van Lekker Venlo, waar onder andere Valuas en Brienen aan de Maas staan, moet even kijken in onze agenda.

Vorig artikel

Chef2Chef: Jilt over Bert-Jan, Bert-Jan over Jilt

Volgend artikel

Nieuw kookprogramma bij VPRO op NPO 2

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.