Met sterrestaurant Katseveer lunchen op zandplaat Oosterschelde
Een bijzonder initiatief van het met één Michelinster bekroonde restaurant Katseveer in het Zeeuwse Wilhelminadorp. Liefhebbers kunnen zaterdag 18 juli mee het water op voor een unieke fruits de mer-lunch op een van de zandplaten in de Oosterschelde.
‘De fruits de mer-lunch vindt van 12.00 uur tot 14.00 uur plaats’, zo laat Jessica van der Weel weten aan ChefsFriends. Zij exploiteert de door Michelin bekroonde eetgelegenheid met haar man Rutger.
Mooi en uniek Zeeland
‘Het idee is ontstaan nadat wij vorig jaar de maître-, chef- en kokdag van de Alliance Gastronomique (restaurantvereniging, red.) organiseerden. Dat waren mensen uit alle windstreken en die wilden wij laten zien hoe mooi en uniek Zeeland is.’
De positieve reacties die dat opleverde, ook van gasten, deed Jessica en Rutger besluiten ook dit jaar zo’n lunch te regelen.
Aan boord
De dag begint om 10.30 uur, als de ontvangst aan boord in Yerseke is. Een half uur later is de afvaart. Na de lunch is de terugvaart en rond de klok van 17.00 uur wordt weer aangemeerd in Yerseke.
Boottocht
Belangstellenden kunnen mee voor een all-in prijs van 99 euro. Tijdens de boottocht zorgt Katseveer voor hapjes en drankjes. Er zijn 150 plaatsen beschikbaar, daarvan zijn er nog 35 vrij. Opgeven kan via info@katseveer.nl.
ChefsFriends wenst Jessica en Rutger en de deelnemende gasten een prettige dag. We horen graag van deelnemers hoe het is geweest.